Welkom Speurneus!

Wat geweldig dat je deze pagina hebt gevonden! De meeste kinderen (en laten we het maar niet eens over grote mensen hebben) doen geen moeite om iets uit te vinden. Jij wel! Dat maakt jou al een beetje een superheld! Om je te belonen voor je nieuwsgierigheid zet ik hier helemaal onderaan af en toe stiekem een link naar een nieuw extraatje. En als je wilt, kan je me hieronder ook vragen stellen! 

Zullen we vrienden worden?


Kom je op Facebook?

Wil je met andere kinderen praten over wat je bezighoudt? Of wil je weten wat ik allemaal doe? Neem eens een kijkje op mijn eigen officiële facebook-pagina!  Ik vind het super-leuk als je hieronder een berichtje voor me achterlaat. Het leuke is dat ik niet alleen antwoord kan geven, maar ook andere Seren Dabulous-fans. Alles wat je hier schrijft kan ook rechtstreeks op facebook worden geplaatst als je het hokje aanvinkt.


Luister eens even jij!

Op dit moment werken we hard aan een luister-versie van het boek over Seren, Kick en Meester Meesters. 

Zodra het klaar is, kan je het hier, met je code uit het boek, gratis downloaden. Het wordt ingesproken door een jongetje met een groot voorlees-talent, die de spanning in het boek precies goed weet te raken. De stem van Seren Dabulous wordt ingesproken door niemand minder dan de schrijfster zelf. Tenslotte weet niemand beter dan zij wat de bedoeling is van het boek en hoe ze je alle lessen van Seren het beste kan uitleggen. 

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het luisterboek klaar is?  Laat dan hier je naam en mailadres achter, dan ben jij straks de eerste die het weet! 


Een super- spreekbeurt!

Wil je echt de 'blitz' maken? Doe dan een spreekbeurt over een superheld! Vraag hier het spreekbeurt-pakket aan en maak kans op een bezoek van mij, de enige echte Seren Dabulous! Veel heldhaftiger kan een spreekbeurt niet worden, dan wanneer je wordt bijgestaan door een echte superheld! druk op deze knop en we sturen je het pakket zo snel mogelijk toe!


Stel me je vraag!

Wil je iets weten? Heb je een probleem? Heb je een vraag? Stel me die gerust. Als je het verhaal hebt gelezen, weet je dat je zélf eigenlijk een superheld bent, dus dat jij degene bent die, beter dan wie dan ook, jouw problemen kan oplossen, maar als ik kan zal ik je natuurlijk altijd proberen te helpen! 


Sssst... geheim!

Wat er op de volgende pagina staat is alleen voor kleine speurneuzen, dus als je een volwassene bent, sorry, maar dit is verboden toegang! Iedere maand zet Seren iets spannends en vooral heel geheims op de geheime pagina. Je kan er komen door op de knop te drukken. Kijk wel eerst even om je heen of er geen grote mensen staan mee te gluren! 

Loading...
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter