MIJN BOEKEN

BINNENKORT VERKRIJGBAAR!

Dit is het boek dat ik had willen lezen toen ik de leeftijd had die mijn dochter nu heeft. Ik vind het zó belangrijk dat mijn kinderen zelf gaan nadenken. Dank je wel!

Kristel van der Vaart
Moeder van Sem (4) en Veerle (8)


‘Word rijk, knap & beroemd, (en vooral érg gelukkig)’ is een kinderboek voor kinderen tussen ongeveer 8 en 12 jaar. Het is bedoeld om ze te helpen uit te vinden wie ze zijn en waar ze écht gelukkig van worden. Op school leer je allerlei leuke en nuttige dingen, maar helaas is er weinig tijd om jezelf te ontdekken. Met dit boek kan dat wel. ​Ga samen met Kick op onderzoek uit in jezelf en je eigen leven en ontdek de beste versie van jezelf! Binnenkort ligt het boek in de boekhandels en bij bol,com. Als je daar niet op wilt wachten, schrijf je dan hier vast in voor de eerste VIP-editie, gesigneerd én met een persoonlijke boodschap van de auteur! Het boek gaat 14,95 kosten, maar vanzelfsprekend nemen we eerst contact met je op! Vóór de dag dat het boek uitkomt worden tien gelukkige voor-inschrijvers uitgekozen om VIP-gast te zijn bij de boek-presentatie. ​ Zie je jezelf al op de rode loper staan?


Wil je meer weten over Seren Dabulous?

Een van de belangrijkste personen in het boek hierboven is: Seren Dabulous. Een bijzondere superheld. Daar kan je een hoop over te weten komen als je een kijkje neemt op haar geheime website. Omdat ze een superheld is, heeft ze 'm goed verstopt, want de site is natuurlijk niet geschikt voor ouders! Dus kijk even of je niet begluurd wordt en klik dan hier.


Werkboek ouders

Als ouder of opvoeder wil je je kind kunnen begeleiden in de zoektocht naar dromen en talenten. Hoe zou het zijn als je een gids had die je helpt om in het dagelijks leven met deze zoektocht om te gaan? Die je de juiste vragen aanreikt om je kind te stellen? Je het voorbeeld geeft dat je graag wilt zijn.  Hoe zou het zijn als je niet meer hoefde te twijfelen over de juiste aanpak? Die gids is er nu. Wanneer je kind aan de slag gaat met het boek: "wordt rijk, knap & beroemd" weet je wat je moet doen. Bestel het direct mee en ga samen op avontuur!

Andere boeken

Inmiddels zijn er nog veel meer boeken in de maak, zowel voor jongere kinderen als voor pubers. De gemene deler is: ‘mogen zijn wie je bent’.  Uit onderzoek blijkt dat mensen het gelukkigst zijn als ze zich bezighouden met dingen die ze fijn vinden en waar ze goed in zijn. Naar die maatschappij zijn we op zoek: een plek waar kinderen worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Helaas ligt op dit moment de focus nog erg veel op ‘slagen voor de cito-toets’ in plaats van een evenwichtig en blij mens zijn. Alleen als dat laatste lukt kan je namelijk het mooiste toevoegen aan de maatschappij wat er is: jezelf!


Prentenboek: "Jij bent heel bijzonder!"

Op dit moment is er ook een prentenboek in de maak voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Het thema is ook hier: Je bent goed zoals je bent. 

Vooral kinderen met een onveilige hechting of die erg verlegen of onzeker zijn, kunnen veel aan dit boek hebben. Via de site houden we je op de hoogte!

Loading...
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter