LEZING OVER TALENTONTWIKKELING

Vandaag was ik gastspreker bij de groene vlinder talentontwikkeling.
​Ik heb er gesproken over hoe belangrijk het is om kinderen de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen.
Helaas moeten kinderen nog aan allerlei eisen voldoen om ‘mee te mogen doen’. We vertellen ze daarmee dus impliciet dat ze niet goed genoeg zijn zoals ze zijn.
Begrijp me goed; ik vind niet dat we kinderen niet moeten uitdagen o het beste uit zichzelf te halen; integendeel! Maar is het wel zo realistisch om te vragen aan een vis om in een boom te klimmen? En als je die vis daar vervolgens op beoordeelt, zal hij dan niet zijn hele leven denken dat hij niet goed genoeg is”Deze beroemde quote is aan Einstein toegeschreven, maar is helaas nog altijd erg actueel.
Wilt u ook met mij in discussie over onderwijs en hoe we kinderen wél kunnen helpen? Neem dan via deze link contact met ons op. 


Van de organisator kreeg ik een enorm compliment dat ik u niet zal onthouden: 

“Waauw Mirjam wat een performance zette jij neer afgelopen donderdag. Heerlijk hoe je krachtig, persoonlijk en recht uit je hart ons meeneemt in jouw verhalen. Je hebt mijn verwachtingen absoluut overtroffen. Van mij mag je even naar Californië gaan om daar een ontmoeting te hebben Sir Ken Robinson en jullie verhalen met elkaar te delen. Ik maak een diepe buiging voor je Mirjam.”

Ik kan alleen maar zeggen; bedankt voor de gastvrijheid en ontzettend graag gedaan! 🙂

  • 19 januari 2017
  • Media

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Loading...
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter