DREAM TEAM SEQUENCE (3)

Succes maak je nooit alleen, Zonder de juiste mensen om je heen bereik je niet zoveel. In de afgelopen jaren heb ik daarom een geweldig netwerk om me heen verzameld. We kunnen nou eenmaal niet overal in pieken en ik geloof dat je veel gelukkiger bent als je omarmt wie je werkelijk bent, mét je talenten en je minder sterke kanten. Daarom wil ik vandaag een aantal mensen in het zonnetje zetten die voor mij onmisbaar zijn. Jeroen, een visionair met enorm veel verstand van processen. Ik ben blij dat we samenwerken! Janus, zonder jouw financiële inzicht en toewijding zou alles in de soep lopen. Je bent écht onmisbaar en ik ben superblij met je! Andrea, ik ken weinig mensen die zo bruisen van de postiviteit als jij. Dat moet gewoon af en toe gezegd worden! Daarbij heb je ook nog enorm veel kennis en is delen je uitgangspunt. Dank je wel voor je inspiratie! En last but sure not least: Frank du Mosch , de meest enthousiaste en vakkundige mediatrainer (en wereldverbeteraar) die ik ken! Ik geloof in jouw ideeën over betrokkenheid!  Dus bij deze: Bedankt dat jullie zo waardevol voor me zijn!  #spreadthelove

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Loading...
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter