DREAMTEAM SEQUENCE (2)

Succes maak je nooit alleen, Zonder de juiste mensen om je heen bereik je niet zoveel. In de afgelopen jaren heb ik daarom een geweldig ‘dream-team’ om me heen verzameld. We kunnen nou eenmaal niet overal in pieken en ik geloof dat je veel gelukkiger bent als je omarmt wie je werkelijk bent, mét je talenten en je minder sterke kanten. Daarom wil ik vandaag een aantal mensen in het zonnetje zetten die voor mij onmisbaar zijn in mijn netwerk.  Jacoline: je bent een netwerk-tijger en eventmanager die niets teveel is, ik vind je een inspiratie! Marinka: Mooi zoals je met je onderwijskennis al mijn onderbuik-ideeën onderbouwt. Ik ben hartstikke blij met onze samenwerking! Frank: Wat een kennis en inzicht in de uitgeverswereld! Diepe buiging! en last but not least: Bob: Een juridische uitblinker om rekening mee te houden en tegelijk een prachtig warm mens. Een bijzondere balans! Vandaag wil ik deze kanjers met zoveel woorden bedanken. Dus bij deze: Zonder jullie was ik nergens! Bedankt!

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply:Loading...
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Twitter